Hoe kan ik mee doen?

Je kunt gewoon langskomen tijdens openingstijden (kijk onder trainingsaanbod en tijden), of bel naar 06 - 1664 7684 voor meer informatie.  Je kunt ook een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kan ik ook een proefles meedoen?

Ja dat kan. Je kunt eenmalig een gratis proefles nemen en zo bekijken of de bokssport iets voor jou is.

Kunnen vrouwen en kinderen ook boksen bij Boksschool Sedney?

Zoals je op deze site kunt lezen is de bokssport voor iedereen toegankelijk en dus ook voor vrouwen/meisjes en jeugd. In deze tijd van individualisering is er voor zelfverdediging veel aandacht. Er worden lessen gegeven waar eigenlijk alle onderdelen van het boksen in terug komen, zoals: zelfvertrouwen, lichaamshouding en gevechtstechnieken.

Vrouwen/meisjes zijn bij ons van harte welkom om de bokssport te leren. Of het nu draait om zelfverdediging, conditie of om op het gewicht te letten, boksen maakt dit alles mogelijk. Vrouwen zijn iedere training welkom.  De woensdagavond om 19.00 uur is speciaal gereserveerd voor vrouwen.

Trainingsaanbod

 • Bokstraining

  Bokstraining

  De bokstraining biedt in 1,5 uur een combinatie van conditietraining en werken aan stoottechnieken en sparren.

  Lees verder ....  
 • Bokszaktraining

  Bokszaktraining

  Tijdens de bokszaktraining van 1 uur werk je aan je conditie op de bokszak in combinatie met spierversterkende oefeningen.

  Lees verder ....  
 • Weerbaarheidstraining (zelfverdediging)

  Weerbaarheidstraining (zelfverdediging)

  De 6 lessen van een circa een uur zijn gebaseerd op situaties uit de praktijk. Na afloop ben je  meer weerbaar in elke situatie.

  Lees verder ....  
 • Boksclinics

  Boksclinics

  Tijdens de boksclinic komen alle aspecten van de bokssport aan bod: conditietraining en instructie over technieken, lichaamshouding en handen- en voetenwerk.

  Lees verder ....  
 • Bokstraining jeugd

  Bokstraining jeugd

  Tijdens de boks trainingen voor jongeren in de leeftijd van 8 tot circa 14 jaar, mag niet gestoten mag worden naar het hoofd.

  Lees verder ....  
 • Bokstraining exclusief voor vrouwen

  Bokstraining exclusief voor vrouwen

  Vrouwen die het niet prettig vinden om samen met mannen te  trainen, kunnen terecht op de speciale vrouwenles op woensdagavond.

  Lees verder ....  
 • Boksen voor speciale doelgroepen

  Boksen voor speciale doelgroepen

  Ook specifieke doelgroepen kunnen terecht bij Boksschool Sedney; zoals senioren (55+) of mensen met Parkinson (Rock Steady Boxing).

  Lees verder ....  
 • Personal training

  Personal training

  Ook persoonlijke begeleiding van trainer Eugène Sedney is mogelijk, om te werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

  Lees verder ....  
 • Business Boksen, fysieke & geestelijke fitness

  Business Boksen, fysieke & geestelijke fitness

  Samen met Simone Somsbroek van het bedrijf 'I love colours' zetten we mensen in beweging tijdens een ervaringsgerichte teambuilding sessie met boksen als metafoor om de onderlinge (team) communicatie te verbeteren. 

  Lees verder ....  
 • Bokstherapie in samenwerking met psycholoog

  Bokstherapie in samenwerking met psycholoog

  Bokstherapie kan bijdragen aan het verwerken van verdriet of frustraties, het zelfbeeld bevorderen en eigenwaarde laten toenemen.

  Lees verder ....