Boksschool Sedney
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 1664 7684
Johan van Oldenbarneveltlaan 48
3705HH, Zeist

Hoe kan ik mee doen?

Je kunt gewoon langskomen tijdens openingstijden (kijk onder trainingsaanbod en tijden), of bel naar 06 - 1664 7684 voor meer informatie.  Je kunt ook een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kan ik ook een proefles meedoen?

Ja dat kan. Je kunt eenmalig een gratis proefles nemen en zo bekijken of de bokssport iets voor jou is.

Kunnen vrouwen en kinderen ook boksen bij Boksschool Sedney?

Zoals je op deze site kunt lezen is de bokssport voor iedereen toegankelijk en dus ook voor vrouwen/meisjes en jeugd. In deze tijd van individualisering is er voor zelfverdediging veel aandacht. Er worden lessen gegeven waar eigenlijk alle onderdelen van het boksen in terug komen, zoals: zelfvertrouwen, lichaamshouding en gevechtstechnieken.

Vrouwen/meisjes zijn bij ons van harte welkom om de bokssport te leren. Of het nu draait om zelfverdediging, conditie of om op het gewicht te letten, boksen maakt dit alles mogelijk. Vrouwen zijn iedere training welkom.  De woensdagavond om 19.00 uur is speciaal gereserveerd voor vrouwen.

Trainingsaanbod

bokstraining

Bokstraining

De bokstraining biedt in 1,5 uur een combinatie van conditietraining en werken aan stoottechnieken en sparren.

Tijdens een bokszaktraining worden technieken uit de bokssport gebruikt en train je op de bokszak en niet  met een sparringspartner.

Bokszaktraining

Tijdens de bokszaktraining van 1 uur werk je aan je conditie op de bokszak in combinatie met spierversterkende oefeningen.

De cursus weerbaarheid (zelfverdediging) is een praktische wijze van zelfverdediging die    inspeelt op de huidige agressie van deze tijd.

Weerbaarheidstraining (zelfverdediging)

De 6 lessen van een circa een uur zijn gebaseerd op situaties uit de praktijk. Na afloop ben je  meer weerbaar in elke situatie.

De boksclinics kunnen op maat worden gemaakt en afgestemd worden op de wensen van de groep

Boksclinics

Tijdens de boksclinic komen alle aspecten van de bokssport aan bod: conditietraining en instructie over technieken, lichaamshouding en handen- en voetenwerk.

Vrouwen die het niet prettig vinden om samen met mannen te  trainen, kunnen terecht op de speciale vrouwenavond op woensdagavond.

Bokstraining exclusief voor vrouwen

Vrouwen die het niet prettig vinden om samen met mannen te  trainen, kunnen terecht op de speciale vrouwenles op woensdagavond.

Rock Steady Boxing, voor mensen met de ziekte van Parkinson

Rock Steady Boxing (voor mensen met Parkinson)

Ook specifieke doelgroepen kunnen terecht bij Boksschool Sedney;  zoals mensen met de ziekte van Parkinson.

Personal training | Boksschool Sedney biedt een persoonlijke begeleider, Eugène Sedney

Personal training

Ook persoonlijke begeleiding van trainer Eugène Sedney is mogelijk, om te werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Business Boksen, fysieke & geestelijke fitness

Business Boksen

Je hebt er vast al eens van gehoord: white collar boxing, oftewel witte boarden boksen. Bij Boksschool Sedney vind je inmiddels verschillende vormen van business boksen.