Boksschool Sedney
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 1664 7684
Johan van Oldenbarneveltlaan 48
3705HH, Zeist

Je hebt er vast al eens van gehoord: white collar boxing, oftewel witte boarden boksen. De oorspronkelijk vertaling is: boksen voor nette mensen of zakenmannen. Bij Boksschool Sedney vind je inmiddels verschillende vormen van business boksen. Ondernemende mensen die met elkaar een bokstraining volgen in de vroege ochtendgloren, voordat de werkdag vol nieuwe energie kan beginnen. Groot voordeel voor hen hierbij is dat zij na een lange werkdag ’s avonds hun sportuurtje in ieder geval al gehad hebben.

Zo is er de groep gemotiveerde ondernemers van het ‘Brecheisen Business Boksen’ die jaarlijks van september tot en met december toewerken naar het spetterende boksgala in Studio A12 Bunnik.

Daarnaast is een (besloten) groep van bevriende ondernemers iedere maandagochtend van 06.30 tot 07.30 uur in Boksschool Sedney te vinden. Dat bevalt de ‘Boom, boom Ali groep’ (zoals zij zichzelf gekscherend noemen) zo goed dat de groep de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een vaste groep van maar liefst 16 fanatieke ondernemers uit de omgeving van Zeist en omstreken.

En dat voorbeeld wordt door meer ondernemers gevolgd. Inmiddels is een nieuwe ‘open’ groep business boksers ontstaan. Zij trainen op dinsdagochtend (tijdelijk tot december 2019 op donderdagochtend) van 06.30 tot 07.30 uur, zodat zij fris en fruitig aan de werkdag kunnen beginnen.

Ben jij ondernemer (of gewoon ondernemend ) en wil jij je aansluiten bij deze nieuwe groep? Dat kan! Neem dan contact op met Eugene Sedney via 06 1664 7684 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie. Of kom gewoon zelf een keer gratis ondervinden of deze vroege sportieve start van de dag ook iets voor jou is. Al binnen een paar weken ben je fitter, voel je je beter en wie weet, hou je er nog een interessant netwerk aan over!

 

Trainingsaanbod

 • Bokstraining

  Bokstraining

  De bokstraining biedt in 1,5 uur een combinatie van conditietraining en werken aan stoottechnieken en sparren.

  Lees verder ....  
 • Bokszaktraining

  Bokszaktraining

  Tijdens de bokszaktraining van 1 uur werk je aan je conditie op de bokszak in combinatie met spierversterkende oefeningen.

  Lees verder ....  
 • Weerbaarheidstraining (zelfverdediging)

  Weerbaarheidstraining (zelfverdediging)

  De 6 lessen van een circa een uur zijn gebaseerd op situaties uit de praktijk. Na afloop ben je  meer weerbaar in elke situatie.

  Lees verder ....  
 • Boksclinics

  Boksclinics

  Tijdens de boksclinic komen alle aspecten van de bokssport aan bod: conditietraining en instructie over technieken, lichaamshouding en handen- en voetenwerk.

  Lees verder ....  
 • Bokstraining exclusief voor vrouwen

  Bokstraining exclusief voor vrouwen

  Vrouwen die het niet prettig vinden om samen met mannen te  trainen, kunnen terecht op de speciale vrouwenles op woensdagavond.

  Lees verder ....  
 • Rock Steady Boxing (voor mensen met Parkinson)

  Rock Steady Boxing (voor mensen met Parkinson)

  Ook specifieke doelgroepen kunnen terecht bij Boksschool Sedney;  zoals mensen met de ziekte van Parkinson.

  Lees verder ....  
 • Personal training

  Personal training

  Ook persoonlijke begeleiding van trainer Eugène Sedney is mogelijk, om te werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

  Lees verder ....  
 • Business Boksen

  Business Boksen

  Je hebt er vast al eens van gehoord: white collar boxing, oftewel witte boarden boksen. Bij Boksschool Sedney vind je inmiddels verschillende vormen van business boksen.

  Lees verder ....