Boksschool Sedney
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 1664 7684
Johan van Oldenbarneveltlaan 48
3705HH, Zeist

Tijdens de boksclinic komen alle aspecten van de bokssport aan bod. Via een combinatie van boks- en bokszaktraining wordt in ieder geval flink aan conditie gewerkt. Maar je krijgt ook een uitleg en instructie over toegepaste technieken, lichaamshouding en handen- en voetenwerk.

De boksclinics kunnen op maat worden gemaakt en afgestemd worden op de wensen van de groep. Een boksclinic is ook een leuke, originele, sportieve optie voor een verjaardagspartijtje, bedrijfsuitje of teamactiviteit (van bijvoorbeeld een sportclub)! Alles is mogelijk.

Eugène heeft ruime ervaring in het geven van boksclinics. Zijn boksclinics inspireren door opmerkelijke overeenkomsten tussen topsport, ondernemen en persoonlijke groei. De programma’s bieden totale integratie van theorie, praktijk en ontspanning. Eugène Sedney biedt een boeiend programma; hij motiveert, begeleidt en laat je zweten! Een spannende, sportieve en uitdagende sessie!

De trainer

Eugène Sedney heeft de afgelopen jaren een schat aan ervaring opgedaan dankzij een combinatie van zijn succesvolle sportloopbaan, zijn studie Bedrijfskunde, Nima A en Nima Sales A en B en en opleiding tot gecertificeerd (bonds) bokstrainer/coach. Na het behalen van de titel Nederlands kampioen halfzwaar gewicht in 1993, is Eugène boksles blijven geven om zijn kennis en ervaring over te brengen. Daarnaast heeft Eugene ruim 20 jaar verkoopervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Hij is werkzaam geweest als (key) accountmanager voor diverse gerenomeerde ondernemingen zoals Sara Lee/Douwe Egberts, Heinz Foodservice en Heineken).  

Een clinic of personal training van Eugène Sedney?

Bel voor de mogelijkheden 06 - 1664 7684 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Witte boorden boksers

kantoorman in de boksringAdvocaten, bankiers, artsen ontdekken het boksen. ‘Het is een denksport’, zegt de één. ‘Het geeft een oergevoel’, zegt de ander.

Lees hier het artikel in NRC en bel voor meer informatie of een proefles.

Trainingsaanbod

bokstraining

Bokstraining

De bokstraining biedt in 1,5 uur een combinatie van conditietraining en werken aan stoottechnieken en sparren.

Tijdens een bokszaktraining worden technieken uit de bokssport gebruikt en train je op de bokszak en niet  met een sparringspartner.

Bokszaktraining

Tijdens de bokszaktraining van 1 uur werk je aan je conditie op de bokszak in combinatie met spierversterkende oefeningen.

De cursus weerbaarheid (zelfverdediging) is een praktische wijze van zelfverdediging die    inspeelt op de huidige agressie van deze tijd.

Weerbaarheidstraining (zelfverdediging)

De 6 lessen van een circa een uur zijn gebaseerd op situaties uit de praktijk. Na afloop ben je  meer weerbaar in elke situatie.

Vrouwen die het niet prettig vinden om samen met mannen te  trainen, kunnen terecht op de speciale vrouwenavond op woensdagavond.

Bokstraining exclusief voor vrouwen

Vrouwen die het niet prettig vinden om samen met mannen te  trainen, kunnen terecht op de speciale vrouwenles op woensdagavond.

Rock Steady Boxing, voor mensen met de ziekte van Parkinson

Rock Steady Boxing (voor mensen met Parkinson)

Ook specifieke doelgroepen kunnen terecht bij Boksschool Sedney;  zoals mensen met de ziekte van Parkinson.

Personal training | Boksschool Sedney biedt een persoonlijke begeleider, Eugène Sedney

Personal training

Ook persoonlijke begeleiding van trainer Eugène Sedney is mogelijk, om te werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Business Boksen, fysieke & geestelijke fitness

Business Boksen

Je hebt er vast al eens van gehoord: white collar boxing, oftewel witte boarden boksen. Bij Boksschool Sedney vind je inmiddels verschillende vormen van business boksen.

Respect

Bij Boksschool Sedney gelden de gouden regels: respect en zelfbeheersing. Je vindt bij ons geen agressieve toestanden. Er wordt met veel inzet en motivatie getraind, maar met een positieve insteek. Het accent ligt op het verbeteren van de bokstechnieken en de conditie. Er is veel aandacht voor het op de juiste manier toepassen van de geleerde vechtsporttechnieken, binnen de boksschool. Agressie of ongeoorloofd en bewust toepassen van geleerde technieken buiten de boksschool worden niet getolereerd.