Boksschool Sedney
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 1664 7684
Johan van Oldenbarneveltlaan 48
3705HH, Zeist

 • Het inschrijfgeld voor trainingen bij Boksschool Sedney bedraagt eenmalig € 25,-.
 • Bezoekers van en deelnemers aan trainingen bij Bokschool Sedney betreden Boksschool Sedney uitsluitend voor eigen risico. De schade ten gevolge van enig letsel en/of ongeval van welke aard of oorzaak ook tijdens het gebruik van de boksfaciliteiten zal volledig door hem/haar zelf worden gedragen.
 • Boksschool Sedney is niet aansprakelijk voor de in ruimte van Boksschool Sedney kwijtgeraakte of beschadigde kleding en/of voorwerpen.
 • Bezoekers van en deelnemers aan trainingen bij Boksschool Sedney vrijwaren Boksschool Sedney en/of diens medewerkers tegen aanspraken van derden met betrekking tot bovengenoemde punten.
 • Kies je voor een trainingsabonnement dan wordt de geldende contributie via afgegeven automatische incasso maandelijks geïncasseerd. Voor betaling per jaar geldt een eenmalig incasso.
 • Er geldt een schriftelijke opzegtermijn van 1 maand.
 • Boksschool Sedney is gesloten tijdens zomervakantie (4 weken), tijdens de voorjaarsvakantie (1 week) en tussen Kerst en Oud&Nieuw. Dit is verrekend in het abonnementstarief.

Trainingsaanbod

bokstraining

Bokstraining

De bokstraining biedt in 1,5 uur een combinatie van conditietraining en werken aan stoottechnieken en sparren.

Tijdens een bokszaktraining worden technieken uit de bokssport gebruikt en train je op de bokszak en niet met een sparringspartner.

Bokszaktraining

Tijdens de bokszaktraining van 1 uur werk je aan je conditie op de bokszak in combinatie met spierversterkende oefeningen.

De cursus weerbaarheid (zelfverdediging) is een praktische wijze van zelfverdediging die  inspeelt op de huidige agressie van deze tijd.

Weerbaarheidstraining (zelfverdediging)

De 6 lessen van een circa een uur zijn gebaseerd op situaties uit de praktijk. Na afloop ben je  meer weerbaar in elke situatie.

De boksclinics kunnen op maat worden gemaakt en afgestemd worden op de wensen van de groep

Boksclinics

Tijdens de boksclinic komen alle aspecten van de bokssport aan bod: conditietraining en instructie over technieken, lichaamshouding en handen- en voetenwerk.

Vrouwen die het niet prettig vinden om samen met mannen te trainen, kunnen terecht op de speciale vrouwenavond op woensdagavond.

Bokstraining exclusief voor vrouwen

Vrouwen die het niet prettig vinden om samen met mannen te  trainen, kunnen terecht op de speciale vrouwenles op woensdagavond.

Rock Steady Boxing, voor mensen met de ziekte van Parkinson

Rock Steady Boxing (voor mensen met Parkinson)

Ook specifieke doelgroepen kunnen terecht bij Boksschool Sedney;  zoals mensen met de ziekte van Parkinson.

Personal training | Boksschool Sedney biedt een persoonlijke begeleider, Eugène Sedney

Personal training

Ook persoonlijke begeleiding van trainer Eugène Sedney is mogelijk, om te werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Business Boksen, fysieke & geestelijke fitness

Business Boksen

Je hebt er vast al eens van gehoord: white collar boxing, oftewel witte boarden boksen. Bij Boksschool Sedney vind je inmiddels verschillende vormen van business boksen.