Boksschool Sedney
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 1664 7684
Johan van Oldenbarneveltlaan 48
3705HH, Zeist

Tijdens de Nationale Boksdag op zondag 21 januari 2018 opent Boksschool Sedney van 10.00 tot 15.00 uur haar deuren. Iedereen is welkom voor de gratis inlooptrainingen of om een kijkje te komen nemen en vragen te stellen. Ook bestaande leden kunnen die dag meedoen met de trainingen.

Programma
10.00 uur                  Inloop
10.30 – 11.30 uur   Bokszaktraining
12.00 – 13.00 uur   Bokstraining
13.30 – 14.30 uur   Bokszaktraining

Inclusief sparren of zonder fysiek contact op de bokszak
Tijdens de training, die tijdens de Nationale Boksdag voor ieder gratis en vrij toegankelijk is, ligt het accent op de verschillende aspecten van de bokssport en bokstechnieken. Je kunt de keuze maken voor een bokstraining of bokszaktraining. Bij de bokstraining is aandacht voor conditie en het on de knie krijgen van de techniek van het stoten  en het sparren (gereglementeerde oefening in wedstrijdvorm). Tijdens een bokszaktraining worden technieken uit de bokssport gebruikt en train je op de bokszak en niet met een sparring-partner. Tussendoor zorgen de spierversterkende oefeningen voor een gezond en fit lichaam.

Eigenaar en trainer Eugène Sedney en enkele leden van Boksschool Sedney staan klaar om alle vragen te beantwoorden.

Extra voordeel
Bevalt de proefles je en meld jij je direct aan als lid van Boksschool Sedney op zondag 21 januari, dan betaal je geen inschrijfkosten ad € 25,-.

Nationale Boksdag
De Nationale Boksdag is een landelijke open dag voor alle Boksscholen in Nederland. Het is een initiatief van de Nederlandse Boksbond met als doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de bokssport.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Eugene Sedney via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06 1664 7684.nbd post fb 2017 3