Boksschool Sedney
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 1664 7684
Johan van Oldenbarneveltlaan 48
3705HH, Zeist

Wat een goed nieuws dat we vanaf 1 juli weer binnen mogen trainen. Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat je bij contactsporten geen 1,5 meter afstand meer hoeft te houden. Dat betekent dus dat ook de reguliere bokstraining (met sparren) weer is toegestaan. Je moet je alleen even vooraf inschrijven voor een training.

Voorwaarden
Wij volgen de RIVM-maatregelen op het gebied van hygiëne en ventilatie. Voor de sportsector is een uitzondering gemaakt om de 1,5 meter afstand tijdelijk/zo kort mogelijk los te laten. Al is het een beetje krom, voor en na training moeten we dus wél 1,5 meter afstand tot elkaar houden, waaronder in de kleedkamers, douches en de ontvangstruimte.  Volgens de RIVM wordt het virus in ieder geval niet via zweet doorgegeven. Het aantal virusdeeltjes neemt heel snel af buiten het lichaam. De kans dat je besmet raakt doordat je een sportattributen aanraakt, is heel klein maar niet uitgesloten. Ik zorg ervoor dat alles regelmatig gedesinfecteerd wordt, maar was regelmatig je handen, maak bij het lenen van bokshandschoenen altijd gebruik van de binnenhandschoenen of zorg voor eigen bokshandschoenen (ook bij mij verkrijgbaar). 

En het belangrijkste: blijf de hygiënerichtlijnen volgen. Heb je klachten: blijf thuis en laat je testen

Maximum aantal deelnemers
Al geldt de 1,5 meter niet tijdens het sporten, dan nog is het niet fijn is om gelijk weer erg dicht op elkaar te staan. Ik hanteer daarom op dit moment een maximum van 22 deelnemers per training. Zo is er verdeeld over twee zalen voor iedereen genoeg ruimte. Meld je echt af als je toch niet kunt komen, dan hou je niet onnodig een plek bezet. Bij het niet naleven hiervan, kost het je een donatie van €10 aan het KWF :-).

Inschrijven
Indien iemand van ons corona krijgt, dan volgt een bron- en contactonderzoek vanuit de GGD. Vandaar dat, naast het borgen van een maximum aantal deelnemers, inschrijven op dit moment nodig is. Er is genoeg plaatst voor iedereen om naar wens deel te nemen aan meerdere trainingen gedurende de hele week.

Inschrijven voor de trainingen kan HIER.

Om je in te kunnen schrijven, moet je eerst een account aanmaken. Het wijst zich vanzelf. Lukt het niet, bel me dan even. Als alles weer normaal  is dan verwijderen we alle gegevens. Voor de Businessboks- en Rock steady (Parkinson) groepen is inschrijven niet nodig, omdat deze groepen een vaste samenstelling hebben en die gegevens al bekend zijn.

Let op, de bokstraining op maandag en donderdag start om 20.30 uur in plaats van 20.15 uur. Zo is er iets meer tijd om tussen de lessen te wisselen.

Vakantie
Beetje ongelukkige timing, maar ook de vakantie staat voor de deur. We zijn gesloten van maandag 20 juli tot en met 7 augustus. Nog 3 weken dus om te werken aan een goede conditie en strak lichaam ;-).

Vragen
Heb je nog vragen neem dan contact met mij op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 16 64 76 84.

Sportieve groet en hopelijk tot snel,

Eugène