Boksschool Sedney
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 1664 7684
Johan van Oldenbarneveltlaan 48
3705HH, Zeist

Zaterdag 14 april bokste Jeremey Kamphuis (15 jaar) van Boksschool Sedney zijn tweede wedstrijd tijdens het Revolution of Boxing event van Gym Suppan in Mijdrecht.

Ook dit keer stond er een gelijkwaardige tegenstander in de ring tegen de jonge Jeremey. De tegenstander maakte indruk doordat hij  een kop groter was. Hij  maakte de eerste ronde dan ook goed gebruik van zijn lengte en wist daardoor de punten op zijn naam te zetten.

Toch liet Jeremey zich hier niet door uit het veld slaan. De tweede ronde zocht hij meer de aanval op en maakte het zijn grote tegenstander moeilijk door hem te dwingen 'achteruit' te  boksen. Hierdoor kreeg Jeremey de kans om de verloren punten uit de eerste ronde weer goed te maken.

Ook de derde rond wist hij deze stijgende lijn voort te zetten. Door volop in de aanval te blijven, kon hij de wedstrijd naar zijn hand zetten en punten pakken. Maar ook de tegenstander gaf niet op en zette de jacht op punten fanatiek voort. Met een close-finsh, was het toch Jeremey die met de beker naar huis ging als terechte winnaar!

Trainer en coach Eugene Sedney voorziet een mooie toekomst voor zijn jonge pupil.: "Hij moet natuurlijk goed blijven trainen en van iedere wedstrijd leren. Maar als hij deze stijgende lijn voortzet, zou het nog eens ver kunnen schoppen."

c55ca54e 440e 4c0e 8e2b 0b8194675a31