Boksschool Sedney
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 1664 7684
Johan van Oldenbarneveltlaan 48
3705HH, Zeist

Wat als je wel graag zou willen boksen, maar geen fysiek contact wilt hebben? Dan biedt een bokszaktraining uitkomst! Tijdens een bokszaktraining worden wel de technieken uit de bokssport ingezet, maar train je op de bokszak. En dus niet met een sparringspartner.

Het hele lichaam komt flink aan bod, doordat tussendoor spierversterkende oefeningen worden gedaan. Kortom, bokszaktraining is dé ideale  manier om te werken aan een uitstekende lichamelijke én geestelijke conditie en toch in bokssferen te verkeren. Het kan ook een mooie opstap zijn naar de bokstraining, zodra je de basistechnieken onder de knie hebt en wat steviger in je (bokshand)schoenen staat ;-).

Vrouwen die het niet prettig vinden om samen met mannen te  trainen, kunnen terecht op de speciale vrouwenavond op woensdagavond. Hoe zwaar je de training maakt, bepaal je zelf. Je kunt in eigen tempo meedoen en jezelf daar steeds een stukje in verbeteren.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Eugene via 06 1664 7684 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook altijd langskomen voor een gratis proefles bij Boksschool Sedney aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 48 in Zeist.