Boksschool Sedney
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 1664 7684
Johan van Oldenbarneveltlaan 48
3705HH, Zeist

Per 5 november heeft het kabinet voor twee weken de corona-maatregelen verscherpt. Voor de sport gelden dan extra maatregelen zoals: het verbod op groepslessen en sporten mag alleen op 1,5 meter afstand individueel of met max twee personen. 

Zelfstandig trainen
Hoewel ik alles nog niet helemaal duidelijk vind, betekent dit nu in ieder geval dat onze groepstraining op de gebruikelijke uren plaats moet maken voor zelfstandige trainingen waarbij:

  • Iedereen zelfstandig naast elkaar op 1,5 meter op een eigen bokszak traint.
  • Iedereen minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houdt.
  • Er een duidelijke afbakening is van de verschillende personen die zelfstandig trainen.
  • Deze personen niet 'mengen'.
  • Douches en kleedkamer gesloten blijven.

A-4 voorstel bokszaktraining
Ik hang op alle plekken in de zaal A-4’tjes op met een bokszaktraining die je zelfstandig kunt ‘afdraaien’. Ik ben hier als trainer alleen ondersteunend aanwezig, kan individueel tips geven (op 1,5 meter afstand) en zie verder toe op veiligheid en naleving van richtlijnen.

Inschrijven
Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen, hou ik vast aan de maximaal 20 personen per training. We houden hiervoor het huidige inschrijfschema aan, dus wil je zelfstandig komen trainen dan schijf je je hiervoor op de gebruikelijke manier in.

Blijf gezond
Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we alle maatregelen goed naleven, zodat we allemaal gezond blijven en zo snel mogelijk weer terug kunnen naar een normale situatie. En voor iedereen blijft gelden; hou rekening met elkaar, hou 1,5 meter afstand en heb je klachten: blijf thuis en laat je testen!

Sportieve groet, Eugène


Zie ook:
• https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/11/03/tijdelijke-verzwaring-van-de-gedeeltelijke-lockdown
• https://www.boksen.nl/nieuws/coronavirus-update-praktische-vertaling-nieuwe-richtlijnen