Boksschool Sedney
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 1664 7684
Johan van Oldenbarneveltlaan 48
3705HH, Zeist

Het lijkt erop dat we pas vanaf 1 juli weer binnen mogen trainen in verband met het coronavirus. In de tussentijd richten we ons op wat nu wél mag: en dat is buiten trainen met volwassenen in (kleine) groepen onder de geldende voorwaarden.  Fijn dat we op deze manier toch weer samen aan de slag kunnen in 'corona-tijd'.

Aan de slag met buiten trainingboxing tough
Ik verzorg meerdere trainingen per dag van 45 minuten. Zo is er voor alle leden van Boksschool Sedney (abonnementen en 10-rittenkaarten) genoeg plek om meerdere keren per week te kunnen deelnemen aan deze aangepaste conditie-/techniektraining.

Vaste locatie
We trainen - met dank aan vv Jonathan - op veld 6 van vv Jonathan. Dat ligt niet op het hoofdcomplex van Jonathan, maar daarnaast bij Sportpark Blikkenburg Filosofenlaantje 7 Zeist (naast het honkbalveld). Je kunt hier makkelijk op de fiets komen. Ben je met de auto dan parkeer je op het parkeerterrein bij Zinzendorf (naast het Slot) en loop je naar het veld van Patria. Ingang via de slagboom vóór de ingang van  de hoofdvelden van Jonathan. Als je het weggetje volgt, dan zit het voorbij de speeltuin aan de linkerhand). 

Aanmelden
Wil je deelnemen aan een of meerdere buitentrainingen, dan ben je welkom en hoef je je hiervoor niet meer vooraf aan te melden. Er is genoeg ruimte om met 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen trainen.

Lesrooster
Op maandag, dinsdag en donderdag:
Ochtend:                            09.00 – 09.45 uur
Avond:                                17.30 – 18.15 uur
                                              18.45 – 19.30 uur
                                              20.00 - 20.45 uur
Dinsdag:
06.30 – 07.15 uur           Gereserveerd voor Businessboksclub Sunrise

Woensdag:
Avond:                                19.00 – 19.45 uur (exclusief voor vrouwen)

Vrijdag:
06.30 – 07.15 uur            Gereserveerd voor Businessboksclub Boom Boom Ali
09.00 – 09.45 uur            
 
Als de weersomstandigheden het niet toelaten om buiten te trainen, dan vermeld ik dat op de website en de Facebook pagina. Om snel te kunnen schakelen ,vraag ik je ook jouw mobiele nummer door te geven zodat ik je kan toevoegen aan een info-whatsappgroep.

Tot slot
Op deze manier starten we in ieder geval weer op en maken we er samen het beste van totdat we weer op de vertrouwde manier aan de slag mogen. Ik vertrouw op de verantwoordelijkheid van ons allen om te zorgen dat we alle geldende maatregelen in acht nemen en rekening houden met elkaar. En vooral: bij klachten zoals verkoudheid en koorts meld je je af en blijf je thuis.

Bedankt voor j
ullie steun, berichten en vertrouwen en hopelijk tot snel bij een van de buiten trainingen.

Sportieve groet,

Eugène