Vanaf 1 juli mogen we gelukkig weer binnen trainen, zie dit nieuwsbericht. Voorwaarde is dat iedereen zich (tot nader order) inschrijft voor de training via deze link. Maak eerst een account aan en schrijf je per training in. Het wijst zich vanzelf. Er is genoeg plaast voor iedereen. Maar, heb je klachten: blijf thuis en laat je testen! Vragen? Mail naar info@boksschoolsedney.nl of bel 06 - 16 64 76 84. Sportieve groet en hopelijk tot snel, Eugène

BAM, dat nieuws hakte er even in gisteren. Sportscholen moeten tot september gesloten blijven. Ik ben het nog even aan het verwerken en aan het nadenken over alternatieve mogelijkheden, bv in de vorm van buiten trainingen. Daarbij moet ik goed checken wat wel en niet mag. Tips en suggesties zijn altijd welkom!

Ik neem uiterlijk volgende week persoonlijk contact op met de mensen met een abonnement. Heb je eind volgende week nog niets van mij gehoord, app of mail me dan even via 06 1664 7684 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Enne, graag deze petitie tekenen allemaal.

In de tussentijd: gezondheid voorop. Zorg goed voor elkaar en beetje extra voor jezelf en blijf gezond! Hopelijk tot snel.

Groet, Eugene