Vanaf 1 juli mogen we gelukkig weer binnen trainen, zie dit nieuwsbericht. Voorwaarde is dat iedereen zich (tot nader order) inschrijft voor de training via deze link. Maak eerst een account aan en schrijf je per training in. Het wijst zich vanzelf. Er is genoeg plaast voor iedereen. Maar, heb je klachten: blijf thuis en laat je testen! Vragen? Mail naar info@boksschoolsedney.nl of bel 06 - 16 64 76 84. Sportieve groet en hopelijk tot snel, Eugène

Ook wij zijn als sportschool genoodzaakt de instructies van de overheid op te volgen en onze sluiting te verlengen tot in ieder geval 20 mei aanstaande.

Hiermee hopen wij een bijdrage te leveren aan het verder indammen van de verspreiding van het coronavirus. Ik vraag jullie begrip hiervoor.

Ik hoop er samen met jullie na 20 mei weer tegenaan te kunnen. Via de website en Facebook hou ik jullie op de hoogte van de voortgang.  Heb je vragen dan kun je mij altijd bellen via 06 1664 7684 of e-mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sportieve groet en heel veel sterkte voor iedereen. Deze maatregelen hebben voor veel mensen verstrekkende gevolgen. Laten we goed voor elkaar zorgen!

Eugene