Boksschool Sedney tot 28 april aanstaande gesloten in verband met coronavirus

In verband met de overheidsmaatregelen rond het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt de deuren te sluiten tot tenminste 28 april aanstaande. Heb je vragen? Neem dan contact met mij op via info@boksschoolsedney.nl of 06 1664 7684.

Eugene

De trainingen van boksschool Sedney gaan door.  UIteraard nemen ook wij de nodige voorzorgsmaatregelen en houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM en de GGD omtrent het coronavirus.  Dat betekent onder andere dat wij iedereen met verkoudheids- of griepklachten verzoeken thuis te blijven. 

Indien nodig spreiden we de bokszakken over twee zalen zodat er voldoende ruimte tussen mensen is. Zoals gebruikelijk is het verplicht om bij gebruik van onze bokshandschoenen de binnenhandschoentjes te gebruiken. Verder vragen wij iedereen regelmatig de handen te wassen. We schudden geen handen en als we toch een keer moeten niezen en en hoesten dan doen we dat in de elleboog.  Zo houden we het virus buiten de deur en blijven we werken aan een goede conditie en weerstand.