In verband met de nieuwe corona-maatregelen moeten ook wij sluiten tot tenminste 9 februari 2021.   Inschrijven via deze link, is (hopelijk) vanaf 10 februari weer mogelijk. Let goed op elkaar en blijf gezond zodat we er vanaf 10 februari weer (verantwoord) tegenaan kunnen!

Sportieve groet, Eugène

Dinsdagavond 3 december vervallen eenmalig de bokszaktrainingen om 19.00 en 20.15 uur in verband met deelname van Eugène als trainer/coach tijdens het Brecheisen Business Boxing event. Excuses voor het ongemak. De lessen kunnen op een ander moment in de week worden ingehaald. 

Een groep enthousiaste deelnemers wordt vanaf september klaargestoomd voor het gevecht van hun leven bij De Voltreffer in Nieuwegein en Boksschool Sedney in Zeist word. Hier bereiden trainers Peter Zwezerijnen en Eugene Sedney hen in 3 maanden deskundig voor op de Grand Finals op dinsdag 3 december 2019 in Studio A12.

Wil je aanwezig zijn bij dit spectaculaire event. Dat kan, er zijn nog kaarten te koop! Meer informatie vind je op https://business-boxing.nl/