In verband met de nieuwe corona-maatregelen moeten ook wij sluiten tot tenminste 9 februari 2021.   Inschrijven via deze link, is (hopelijk) vanaf 10 februari weer mogelijk. Let goed op elkaar en blijf gezond zodat we er vanaf 10 februari weer (verantwoord) tegenaan kunnen!

Sportieve groet, Eugène

Heb je moeite met grenzen stellen en ren je daarom jezelf steeds voorbij? Heb je PTSS? Ga je gebukt onder jouw eigen onzekerheid en ben je bang om confrontaties aan te gaan? Kom je maar niet van je somberheid of angst af? Of zoek je naar een andere vorm van therapie in combinatie met beweging om verdriet of frustraties te verwerken of jouw eigenwaarde te laten toenemen? Dan is bokstherapie onder deskundige begeleiding wellicht iets voor jou.

Sla het van je af met bokstherapie

Bokstherapie is een lichaamsgerichte psychotherapie waarbij je aan de slag gaat met verschillende thema’ s die in je leven spelen. Je brengt letterlijk en figuurtlijk beweging in gebieden waar dat nodig is. Geen vaag gedoe. Je pakt problemen gericht aan en creëert een uitlaatklep voor negatieve emoties en spanning. 

Kijk hier voor meer informatie over bokstherapie bij Boksschool Sedney onder deskundige begeleiding van een BIG geregistreerde GZ psycholoog/psychotherapeut Masja Otter en trainer Eugene Sedney, of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 1664 7684.