Vanaf 1 juli mogen we gelukkig weer binnen trainen, zie dit nieuwsbericht. Voorwaarde is dat iedereen zich (tot nader order) inschrijft voor de training via deze link. Maak eerst een account aan en schrijf je per training in. Het wijst zich vanzelf. Er is genoeg plaast voor iedereen. Maar, heb je klachten: blijf thuis en laat je testen! Vragen? Mail naar info@boksschoolsedney.nl of bel 06 - 16 64 76 84. Sportieve groet en hopelijk tot snel, Eugène

Samen met Simone Somsbroek van het bedrijf  'I love colours' zetten we mensen in beweging tijdens een ervaringsgerichte teambuilding sessie met boksen als metafoor om de onderlinge (team) communicatie te verbeteren.

Onverwachte inzichten en nieuwe kansen
We zetten een 1e blijvende stap in veranderend gedrag van binnenuit. Deelnemers ervaren ter plekke hoe ze instinctief reageren als ze de bokshandschoenen aantrekken of in de ring gaan staan en uit hun comfortzone komen. Met boksen leer je incasseren, je grenzen stellen, je houding en gedrag aan passen en natuurlijk je reactie vermogen aanscherpen. Dat nieuwe gedrag levert zelfinzicht op, verbetert het bewustwordingsproces en de onderlinge samenwerking.  Bij I love Colours vindt men die combinatie belangrijk, want daardoor ontstaan er onverwachte inzichten en nieuwe kansen. Juíst op de werkvloer! We inspireren mensen, krijgen ze op andere wijze in beweging en verbinding. 

Meer informatie
Business Boksen als teambuilding is maatwerk, samen gaan we voor het beste resultaat. Grote groepen, speciale wensen of op locatie een boksring laten plaatsen? In overleg is veel mogelijk. Kijk op https://www.ilovecolours.nl/voor-je-team/business-boksen.html  voor meer informatie. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nemen we zo snel mogelijk contact met je op.