Boksschool Sedney tot 28 april aanstaande gesloten in verband met coronavirus

In verband met de overheidsmaatregelen rond het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt de deuren te sluiten tot tenminste 28 april aanstaande. Heb je vragen? Neem dan contact met mij op via info@boksschoolsedney.nl of 06 1664 7684.

Eugene

Samen met Simone Somsbroek van het bedrijf  'I love colours' zetten we mensen in beweging tijdens een ervaringsgerichte teambuilding sessie met boksen als metafoor om de onderlinge (team) communicatie te verbeteren.

Onverwachte inzichten en nieuwe kansen
We zetten een 1e blijvende stap in veranderend gedrag van binnenuit. Deelnemers ervaren ter plekke hoe ze instinctief reageren als ze de bokshandschoenen aantrekken of in de ring gaan staan en uit hun comfortzone komen. Met boksen leer je incasseren, je grenzen stellen, je houding en gedrag aan passen en natuurlijk je reactie vermogen aanscherpen. Dat nieuwe gedrag levert zelfinzicht op, verbetert het bewustwordingsproces en de onderlinge samenwerking.  Bij I love Colours vindt men die combinatie belangrijk, want daardoor ontstaan er onverwachte inzichten en nieuwe kansen. Juíst op de werkvloer! We inspireren mensen, krijgen ze op andere wijze in beweging en verbinding. 

Meer informatie
Business Boksen als teambuilding is maatwerk, samen gaan we voor het beste resultaat. Grote groepen, speciale wensen of op locatie een boksring laten plaatsen? In overleg is veel mogelijk. Kijk op https://www.ilovecolours.nl/voor-je-team/business-boksen.html  voor meer informatie. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nemen we zo snel mogelijk contact met je op.