Vanaf 1 juli mogen we gelukkig weer binnen trainen, zie dit nieuwsbericht. Voorwaarde is dat iedereen zich (tot nader order) inschrijft voor de training via deze link. Maak eerst een account aan en schrijf je per training in. Het wijst zich vanzelf. Er is genoeg plaast voor iedereen. Maar, heb je klachten: blijf thuis en laat je testen! Vragen? Mail naar info@boksschoolsedney.nl of bel 06 - 16 64 76 84. Sportieve groet en hopelijk tot snel, Eugène

6 december vormt Studio A12 het spectaculaire decor voor de 2e editie van het Business Boxing Gala. In samenwerking met de Nederlandse Boksbond worden zij in de maanden voorafgaand aan het gala door professionals van Boksschool Sedney uit Zeist en De Voltreffer uit Nieuwegein, klaargestoomd tijdens wekelijkse bokstrainingen.

Het concept is niet zomaar een gala, het is een totaalpakket waar maanden voorbereiding in zit” vertelt Sabine van Dam van Studio A12. “Ondernemers, managers of partners worden sportief uitgedaagd voor een battle in de boksring met een professionele boksjury. Tijdens het gala is er uiteraard een optimale boksbeleving met stadionspeaker, muziek en VIP-tafels. Een on-Nederlands gaaf event!” aldus Sabine.

20 deelnemers gaan 6 december 2017 de uitdaging aan en doen mee met het tweede Business Boxing Gala evenement. De deelnemers zijn momenteel keihard aan het trainen en gaan het tijdens het boks gala in de ring opnemen tegen de andere ondernemers. Dat het weer een spektakel gaat worden, dat staat vast! Kom met collega’s, medewerkers of relaties de deelnemers op 6 december luidkeels aanmoedigen!

Ook is het mogelijk om met relaties, medewerkers of vrienden een exclusieve Business Boxing VIP tafel af te huren voor €1.000 (exclusief BTW). Deze speciale Vip tafels bieden plaats voor 10 personen, inclusief hapjes en drankjes. Meer informatie en reserveren: 0638304088 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Let op! Beperkt aantal tafels.

(Bron: http://www.studioa12.nl)