In verband met de nieuwe corona-maatregelen moeten ook wij sluiten tot tenminste 9 februari 2021.   Inschrijven via deze link, is (hopelijk) vanaf 10 februari weer mogelijk. Let goed op elkaar en blijf gezond zodat we er vanaf 10 februari weer (verantwoord) tegenaan kunnen!

Sportieve groet, Eugène

Personal training bij Boksschool Sedney is een één op één training, gebaseerd op de bokssport. We werken gedurende een overeengekomen periode aan een gezonde leefstijl en stellen samen jouw concrete doelstellingen vast.

Om die doelen te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in beweging, voeding en leefstijl. We kijken daarom ook naar jouw voedingspatroon en wat we daarin kunnen verbeteren. Heb je moeite motivatie te vinden om te gaan bewegen of wil je even wat extra aandacht? Personal training geeft je net dat extra zetje.

Bel 06 - 1664 7684 of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of het maken van een afspraak.