Boksschool Sedney tot 28 april aanstaande gesloten in verband met coronavirus

In verband met de overheidsmaatregelen rond het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt de deuren te sluiten tot tenminste 28 april aanstaande. Heb je vragen? Neem dan contact met mij op via info@boksschoolsedney.nl of 06 1664 7684.

Eugene

Sinds kort kunnen mensen met Parkinson bij Boksschool Sedney in Zeist terecht voor een speciale bokstraining. Deze non-contact bokstraining speciaal voor mensen met Parkinson, wordt landelijk aangeboden onder de naam 'Sparking Boxing'.

Uit onderzoek is gebleken dat door dit boksen, zonder werkelijk fysiek contact, de deelnemers met Parkinson hun kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en snelheid verbeteren. Deze unieke vorm van lichaamsbeweging, waarbij de coördinatie van voeten, ogen en handen centraal staat, draagt bij aan het verminderen van Parkinsonsymptomen volgens onderzoek. Zie voor meer informatie hierover: http://www.boksentegenparkinson.nl

Deelnemers voelen zich beter en kunnen gemakkelijker functioneren in het dagelijks leven. Iedereen kan deelnemen, op ieder niveau van de ziekte van Parkinson zijn er mogelijkheden voor verbetering. De training houdt uitdrukkelijk rekening met de individuele mogelijkheden en niveau. Je vecht jezelf letterlijk uit de hoek van patiënt en verbetert met het boksen de kwaliteit van je leven.

Boksschool Sedney biedt Sparking Boxing aan op dinsdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur.  Twijfel je of dit iets voor jou is, kom dan langs voor een gratis proefles en ervaar het zelf.

Heeft u vragen dan ben ik bereikbaar op 06 1664 7684 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Eugene Sedney