Vanaf 1 juli mogen we gelukkig weer binnen trainen, zie dit nieuwsbericht. Voorwaarde is dat iedereen zich (tot nader order) inschrijft voor de training via deze link. Maak eerst een account aan en schrijf je per training in. Het wijst zich vanzelf. Er is genoeg plaast voor iedereen. Maar, heb je klachten: blijf thuis en laat je testen! Vragen? Mail naar info@boksschoolsedney.nl of bel 06 - 16 64 76 84. Sportieve groet en hopelijk tot snel, Eugène

Welkom op onze nieuwe website. De vertrouwde informatie, maar in een nieuw fris jasje. Hopelijk vind je hier alles wat je zoekt en anders hoor ik dat graag.

Actie

Ik vind het fijn als je de link naar deze website deelt met jouw vrienden/kennissen/familie/collega's. Dat kan jou ook nog wat opleveren trouwens. Want als je in mei of juni 2017 een nieuw lid aanbrengt, dan mag je zelf een maand gratis komen trainen als beloning.

Bedankt

Bij deze wil ik gelijk graag Marc Pliester van Gasoline bedanken voor het bouwen van deze mooie website. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Facebook

Nu ik toch bezig ben: heb je de Facebook pagina van Boksschool Sedney al geliked ? Via de Facebook pagina en deze website houden we je op de hoogte van het laatste boksnieuws, en vind je foto's en korte video's van de lessen. Heb je wensen met betrekking tot de training, de tijden of het aanbod,  of verbetertips dan hoor ik dat graag. Ben je tevreden, vul dan vooral de review in op Facebook en deel onze berichten ?.

Sportieve groet,

Eugene