Boksschool Sedney
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 1664 7684
Johan van Oldenbarneveltlaan 48
3705HH, Zeist

Er lijkt geen einde aan te komen helaas. In verband met de verlengde corona-maatregelen moeten wij ook gesloten blijven tot tenminste 11 mei 2021. Inschrijven via deze link, is (hopelijk) vanaf 12 mei aanstaande weer mogelijk. Let goed op elkaar en blijf gezond zodat we er snel weer (verantwoord) tegenaan kunnen samen!

Sportieve groet, Eugène

Zoals jullie weten is het binnen sporten in verband met het coronavirus in ieder geval nog tot 11 mei 2021 niet toegestaan. Dit betekent dat ook wij als boksschool langer gesloten moeten blijven. Er lijkt geen eind aan te komen. Echt ontzettend balen!

Helaas biedt de optie om buiten te sporten met max 4 personen boven de 27 ook geen geschikte oplossing voor ons zonder beschikbare bokszakken en mogelijkheden om te sparren met pads door de 1,5 meter regel.

De personen met een abonnement hebben inmiddels persoonlijk bericht van mij ontvangen over compensatiemogelijkheden.  Heb je dit bericht niet ontvangen, neem dan contact met mij op via 06 1664 7684 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pas goed op elkaar en blijf gezond! Hopelijk kunnen we er vanaf 12 mei weer (verantwoord) tegenaan!

Sportieve groet,

Eugene