In verband met de nieuwe corona-maatregelen moeten ook wij sluiten tot tenminste 9 februari 2021.   Inschrijven via deze link, is (hopelijk) vanaf 10 februari weer mogelijk. Let goed op elkaar en blijf gezond zodat we er vanaf 10 februari weer (verantwoord) tegenaan kunnen!

Sportieve groet, Eugène

Vanaf maandag 23 november is er weer een einde gekomen aan de tijdelijke extra  maatregelen rond het coronavirus, waardoor groepslessen weer mogelijk zijn. We gaan dan weer verder op de inmiddels gebruikelijke manier.

We blijven de 1,5 meter afstand óók tijdens de training in acht , waardoor de BOKStraining in de huidige vorm (met sparren), nog steeds niet mogelijk is en plaatsmaakt voor de BOKSZAKtraining. Minstens zo effectief, gevarieerd en leuk!

Kleedkamers gesloten

Let op: De kleedkamers moeten helemaal gesloten blijven. Hou hier rekening mee en zorg dat je al bent omgekleed. Schoenen en jassen kunnen in de voorruimte gelegd/opgehangen worden en kostbare spullen kun je kwijt in de kast in de zaal.

En voor iedere geldt:

Blijf je inschrijven je per training via deze link. Hou rekening met elkaar, hou 1,5 meter afstand en heb je klachten: blijf thuis en laat je testen!

Sportieve groet, Eugène