Boksschool Sedney
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 1664 7684
Johan van Oldenbarneveltlaan 48
3705HH, Zeist

Er lijkt geen einde aan te komen helaas. In verband met de verlengde corona-maatregelen moeten wij ook gesloten blijven tot tenminste 11 mei 2021. Inschrijven via deze link, is (hopelijk) vanaf 12 mei aanstaande weer mogelijk. Let goed op elkaar en blijf gezond zodat we er snel weer (verantwoord) tegenaan kunnen samen!

Sportieve groet, Eugène

Zoals jullie weten is het binnen sporten in verband met het coronavirus in ieder geval nog tot 11 mei 2021 niet toegestaan. Dit betekent dat ook wij als boksschool langer gesloten moeten blijven. Er lijkt geen eind aan te komen. Echt ontzettend balen!

Zoals premier Rutte 14 december aankondigde, moeten ook alle sportscholen tot 19 januari sluiten, zie ook dit bericht.

Dit betekent dat ook Boksschool Sedney vanaf woensdag 15 december tot en met 19 januari 2021 gesloten is.

Vanaf maandag 23 november is er weer een einde gekomen aan de tijdelijke extra  maatregelen rond het coronavirus, waardoor groepslessen weer mogelijk zijn. We gaan dan weer verder op de inmiddels gebruikelijke manier.

Per 5 november heeft het kabinet voor twee weken de corona-maatregelen verscherpt. Voor de sport gelden dan extra maatregelen zoals: het verbod op groepslessen en sporten mag alleen op 1,5 meter afstand individueel of met max twee personen. 

De nieuwe maatregelen rond het coronavirus gaan donderdag 15 oktober in. Voor ons betekent dit gelukkig dat we door kunnen trainen, waarbij we uiteraard rekening houden met alle geldende maatregelen.

Op donderdag 20 augustus vervalt de bokstraining om 20.30 uur eenmalig. Via de site kun je je inschrijven voor een van de andere trainingen die week.