Vanaf 1 juli mogen we gelukkig weer binnen trainen, zie dit nieuwsbericht. Voorwaarde is dat iedereen zich (tot nader order) inschrijft voor de training via deze link. Maak eerst een account aan en schrijf je per training in. Het wijst zich vanzelf. Er is genoeg plaast voor iedereen. Maar, heb je klachten: blijf thuis en laat je testen! Vragen? Mail naar info@boksschoolsedney.nl of bel 06 - 16 64 76 84. Sportieve groet en hopelijk tot snel, Eugène

Op donderdag 20 augustus vervalt de bokstraining om 20.30 uur eenmalig. Via de site kun je je inschrijven voor een van de andere trainingen die week.

Let op: op donderdagavond 16 juli vinden de trainingen plaats om:

  • 17.30 - 18.30 uur: Bokszaktraining
  • 19.30 uur - 20.30 uur: zomertraining met afsluitend zomerborrel (op 1,5 meter afstand)

Vakantie

Vanaf maandag 20 juli tot en met vrijdag 7 augustus is Boksschool Sedney gesloten in verband met vakantie. Vanaf maandag 10 augustus zie ik iedereen graag weer. Fijne vakantie! Blijf in beweging en doe voorzichtig.

Groet, Eugene

Wat een goed nieuws dat we vanaf 1 juli weer binnen mogen trainen. Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat je bij contactsporten geen 1,5 meter afstand meer hoeft te houden. Dat betekent dus dat ook de reguliere bokstraining (met sparren) weer is toegestaan. Je moet je alleen even vooraf inschrijven voor een training.

Let op: In verband met het slechte weer gaat de buitentrainingen op vrijdagochtend 09.00 uur helaas niet door. Fijn weekend!

Het lijkt erop dat we pas vanaf 1 juli weer binnen mogen trainen in verband met het coronavirus. In de tussentijd richten we ons op wat nu wél mag: en dat is buiten trainen met volwassenen in (kleine) groepen onder de geldende voorwaarden.  Fijn dat we op deze manier toch weer samen aan de slag kunnen in 'corona-tijd'.

BAM, dat nieuws hakte er even in gisteren. Sportscholen moeten tot september gesloten blijven. Ik ben het nog even aan het verwerken en aan het nadenken over alternatieve mogelijkheden, bv in de vorm van buiten trainingen. Daarbij moet ik goed checken wat wel en niet mag. Tips en suggesties zijn altijd welkom!