Boksschool Sedney
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 1664 7684
Johan van Oldenbarneveltlaan 48
3705HH, Zeist

We zijn gelukkig weer lekker bezig!. Graag nog wel (tot 25 september) inschrijven per training via deze link. Zie ook dit bericht.

Sportieve groet, Eugène

Al ruim twee jaar maken Masja Otter, psychotherapeut en Eugene Sedney, gecertificeerd bokstrainer het verschil voor mensen met onder andere ernstige trauma’s (PTSS) en persoonlijkheidsstoornissen met behulp van bokspsychotherapie. Boks-psychotherapie is een combinatie van lichaamsgerichte psychotherapie met een fysieke training waarbij gebruik wordt gemaakt van technieken uit de bokssport. Na de succesvolle resultaten van ernstig getraumatiseerde Chiel Grishaver volgden nog veel cliënten die veel profijt hadden van deze unieke aanpak. Waar het met alleen praten en behandeling in de spreekkamer niet lukt om wezenlijke problemen en trauma’s op te lossen, biedt bokstherapie voor veel mensen uitkomst.

Superfijn dat er weer zoveel mensen zijn gekomen en we weer lekker aan het trainen zijn samen. En het gaat verder de goede kant op. Vanaf 5 juni is de groepsles weer formeel toegestaan en er mogen zich weer meer mensen inschrijven per training.. De kleedkamers en douches gaan weer open, dus we kunnen weer fris en fruitig naar huis na de training.

Bokstraining op maandag en donderdag
Extra goed nieuws is dat we weer kunnen beginnen met de reguliere bokstraining, omdat de 1,5 meter afstand regel tijdens sporten vervalt. Dat betekent dat de bokszaktraining op maandag en donderdag van 20.30 tot 21.30 uur vervalt en weer plaatsmaakt voor de bokstraining van 20.30 tot 22.00 uur. Let hier dus op als je je al hebt ingeschreven voor de bokszaktraining op dat tijdstip.

Vanaf 19 mei weer van start

Inmiddels is officieel bekend dat we vanaf woensdag 19 mei eindelijk weer van start kunnen. Echt superfijn!

Omdat we uiteraard nog te maken hebben met de nodige voorzorgsmaatregelen, kun je je daarom weer per training inschrijven via deze link.

Er mag echter nog geen groepsles gegeven worden aan mensen boven de 18 jaar. Dit lossen we weer op door de lessen overal op te hangen, zodat je zelf aan de slag kunt. Net als we eerder hebben gedaan.

Zoals jullie weten is het binnen sporten in verband met het coronavirus in ieder geval nog tot 18 mei 2021 niet toegestaan. Dit betekent dat ook wij als boksschool langer gesloten moeten blijven. Er lijkt geen eind aan te komen. Echt ontzettend balen!

Zoals premier Rutte 14 december aankondigde, moeten ook alle sportscholen tot 19 januari sluiten, zie ook dit bericht.

Dit betekent dat ook Boksschool Sedney vanaf woensdag 15 december tot en met 19 januari 2021 gesloten is.

Vanaf maandag 23 november is er weer een einde gekomen aan de tijdelijke extra  maatregelen rond het coronavirus, waardoor groepslessen weer mogelijk zijn. We gaan dan weer verder op de inmiddels gebruikelijke manier.