Vanaf 1 juli mogen we gelukkig weer binnen trainen, zie dit nieuwsbericht. Voorwaarde is dat iedereen zich (tot nader order) inschrijft voor de training via deze link. Maak eerst een account aan en schrijf je per training in. Het wijst zich vanzelf. Er is genoeg plaast voor iedereen. Maar, heb je klachten: blijf thuis en laat je testen! Vragen? Mail naar info@boksschoolsedney.nl of bel 06 - 16 64 76 84. Sportieve groet en hopelijk tot snel, Eugène

Wat een goed nieuws dat we vanaf 1 juli weer binnen mogen trainen. Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat je bij contactsporten geen 1,5 meter afstand meer hoeft te houden. Dat betekent dus dat ook de reguliere bokstraining (met sparren) weer is toegestaan. Je moet je alleen even vooraf inschrijven voor een training.

Let op: In verband met het slechte weer gaat de buitentrainingen op vrijdagochtend 09.00 uur helaas niet door. Fijn weekend!

Het lijkt erop dat we pas vanaf 1 juli weer binnen mogen trainen in verband met het coronavirus. In de tussentijd richten we ons op wat nu wél mag: en dat is buiten trainen met volwassenen in (kleine) groepen onder de geldende voorwaarden.  Fijn dat we op deze manier toch weer samen aan de slag kunnen in 'corona-tijd'.

BAM, dat nieuws hakte er even in gisteren. Sportscholen moeten tot september gesloten blijven. Ik ben het nog even aan het verwerken en aan het nadenken over alternatieve mogelijkheden, bv in de vorm van buiten trainingen. Daarbij moet ik goed checken wat wel en niet mag. Tips en suggesties zijn altijd welkom!

Ook wij zijn als sportschool genoodzaakt de instructies van de overheid op te volgen en onze sluiting te verlengen tot in ieder geval 20 mei aanstaande.

Hiermee hopen wij een bijdrage te leveren aan het verder indammen van de verspreiding van het coronavirus. Ik vraag jullie begrip hiervoor.

Ik hoop er samen met jullie na 20 mei weer tegenaan te kunnen. Via de website en Facebook hou ik jullie op de hoogte van de voortgang.  Heb je vragen dan kun je mij altijd bellen via 06 1664 7684 of e-mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sportieve groet en heel veel sterkte voor iedereen. Deze maatregelen hebben voor veel mensen verstrekkende gevolgen. Laten we goed voor elkaar zorgen!

Eugene

 

Van maandag 24 februari tot en met vrijdag 28 februari  zijn we gesloten in verband met vakantie. Maandag 2 maart beginnen we weer. Fijne vakantie!